JavaScript är inaktiverat i webbläsaren, läs mer här.

Bli vår nya kollega!

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta både på förhandlingsenheten och på Intern HR. Första året kommer du tillsammans med nuvarande jurist och administratör att ha fokus på notarietillsättning inom Sveriges Domstolar. Du arbetar bland annat med domstolarnas planering av notarieanställningar, registrerar inkomna ansökningar, gör bedömning av de sökandes meriter och skriver anställningsbevis. Arbetet innebär mycket kontakter med domstolarna och de sökande. Du kommer därefter successivt att börja arbeta med HR administration. Det handlar om många olika frågor till exempel hantering av beslut, annonsering och avslut av rekrytering, introduktion av nya medarbetare, registrering av personaluppgifter och behörigheter, attestering och frågor som rör friskvård och arbetsmiljö.


Kvalifikationer

Vi söker dig som uppskattar ett omväxlande arbete och som är serviceminded. Du har god förmåga att samarbeta och skapa goda relationer. Du är lugn och stabil och arbetar strukturerat. Du tar ett självständigt ansvar för dina arbetsuppgifter och du är noggrann och kvalitetsmedveten. Du har förmåga att göra korrekta avvägningar och prioriteringar.

Erfarenhet av offentlig förvaltning är meriterande liksom vidareutbildning inom det administrativa området. I grunden har du gymnasiekompetens och du har mycket god datavana. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Tillträde enligt överenskommelse.

Antal platser: 1
Lön: Domstolsverket tillämpar individuell lönesättning.


Ansökan

Sista ansökningsdag: 2018-04-03
Arbetsgivarens referensnummer: 519-2018
Ansök här


Kontakt

Hans Dahlberg
Förhandlingschef
036-15 53 69

Maria Rensfeldt
Enhetschef
0703-501594

Anna Kronander (SACO-S)
073-140 38 44

Magnus Danielsson (ST)
036-15 53 63


Övrigt

Placeringsort: Jönköping

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.


Om Domstolsverket

Vi söker en ny kollega till vår administratörsgrupp på HR avdelningen,

-När jag kom ny till HR avdelningen mötte jag en varm och välkomnande kultur, säger Ulrica Björnhag, HR specialist.

Du kommer att arbeta både på förhandlingsenheten och på Intern HR. Enheterna ingår i HR-avdelningen som också har enheter för arbetsgivarfrågor och löner för Sveriges Domstolar. Avdelningen har ett 45-tal medarbetare som stödjer Sveriges Domstolars ca 7000 medarbetare över hela landet.

Domstolsverket som helhet arbetar med administration och utveckling för Sveriges Domstolar. Vi har en bred verksamhet med många specialistkompetenser. På Domstolsverket arbetar 395 personer och myndigheten är placerad centralt och har sitt huvudkontor i Jönköping. Vi erbjuder intressanta arbetsuppgifter i en trivsam och utvecklande miljö. Nu arbetar vi i nya, ljusa lokaler med öppna och flexibla miljöer. Vi har också lokalkontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund.