JavaScript är inaktiverat i webbläsaren, läs mer här.

Domstolsverket söker e-lärandeproducent

Arbetsbeskrivning

Till Enheten för lärande söker vi en kompetensutvecklare med specialistkompetens inom e-lärandeproduktion. I din roll som kompetensutvecklare och e-lärandeproducent arbetar du med att ta fram, utveckla, förvalta och kvalitetssäkra utbildningar som stödjer verksamheten. Vi har tydliga processer som vi arbetar utifrån och som också innebär många kontakter med såväl medarbetare och specialister i Sveriges Domstolar såväl som andra myndigheter och den privata sektorn. Resor i tjänsten ingår.


Kvalifikationer

Du har erfarenhet av utbildningsverksamhet och av att producera e-lärande, vilket innebär att du har kunskaper i att projektleda, skriva manus, producera text, bild, ljud, film samt animeringar och interaktionsövningar. Vi använder och har tillgång till flera av de marknadsledande verktygen för e-lärande t ex Adobe Creative Suite och Articulate Storyline. Det är därför viktigt att du har goda kunskaper inom dessa programvaror. Produktion av e-lärande kommer att ske dels på egen hand dels tillsammans med andra kompetensutvecklare och specialister. I detta arbete är det viktigt att kunna planera sin egen och andras tid då vi jobbar mot deadlines.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi söker dig som är lätt att samarbeta med och som har ett genuint intresse och engagemang för utbildningsfrågor och e-lärande. Du har en välutvecklad social kompetens och kan prestigelöst hantera såväl mindre som större uppgifter.

Du har ett problemlösande förhållningssätt med god förmåga att se möjligheter, analysera och hitta lösningar. Du är van att driva projekt och är mån om att slutföra påbörjade uppdrag inom utsatt tid. Gott omdöme och integritet är viktiga egenskaper i vår verksamhet.

Du har för tjänsten relevant akademisk utbildning eller motsvarande erfarenhet.


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
6 månader eller längre
Omfattning: Heltid
Tillträde snarast enligt överenskommelse.
Visstidsanställning ett år med möjlighet till förlängning.

Antal platser: 1

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-07-31
Arbetsgivarens referensnummer: 1366-2017
Ansök här


Kontakt

Pia Åkerberg
Enhetschef
036-15 55 93

Anna Kronander (SACO-S)
073-140 38 44

Magnus Danielsson (ST)
036- 15 53 63


Övrigt

Placeringsort i första hand i Jönköping. Alternativt kan placering vid något av våra lokalkontor i Stockholm eller Göteborg komma ifråga.

Urval sker löpande under ansökningstiden.

Domstolsverket tillämpar provanställning.

Inför ett intervjutillfälle förväntas du lämna ett form av arbetsmaterial till rekryterande chef som du kommer att få mer information om.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.


Om Domstolsverket

Domstolsverket arbetar med administration och utveckling för Sveriges Domstolar. I Domstolsverket arbetar cirka 390 personer och myndigheten är placerad i centrala Jönköping där vi erbjuder intressanta arbetsuppgifter i en trivsam och utvecklande miljö. Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund.

En viktig del av det förändringsarbete som sker i Sveriges Domstolar idag är att utveckla personalen och verksamheten för domstolarna både vad gäller kvalitet och effektivitet och för att fortsätta vara attraktiva arbetsplatser.

Inom Avdelningen för kompetensutveckling och internationella relationer ansvarar Enheten för lärande för all produktion av centralt ordnad e-lärande för medarbetare i Sveriges Domstolar. Genom vårt professionella förhållningssätt och vår medvetna pedagogik möjliggör vi för Sveriges Domstolars medarbetare att upprätthålla och utveckla sin kompetens. Vi strävar alltid efter att nå rätt målgrupp vid rätt tid som skapar effekt på kort och lång sikt.