JavaScript är inaktiverat i webbläsaren, läs mer här.

Domstolsverket söker kursvärdar

Arbetsuppgifter

Vi söker nu kursvärdar till våra utbildningslokaler i centrala Stockholm. Som kursvärd ansvarar du för service i anslutning till utbildningarna. I arbetsuppgifterna ingår att visa lärare och kursdeltagare tillrätta, plocka fram och ta bort fikabröd i samband med pauser, se till att lokalerna är förberedda och iordningsställda, att den tekniska utrustningen fungerar samt vara behjälplig med praktiska frågor, t.ex. i samband med fika och lunch. Utbildningarna bedrivs på vardagar under terminstid och varje kurs pågår normalt under en till tre dagar.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst 60 högskolepoäng från juristutbildningen och som tycker att det skulle vara stimulerande att träffa personal från Sveriges Domstolar och lärare från olika delar av juristvärlden. Som kursvärd måste du vara serviceinriktad och noggrann och ha vana vid att hantera datorer och annan teknisk utrustning. Du har också förmåga att prioritera och planera ditt arbete och att hantera flera olika uppgifter parallellt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga förmågor.


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Anställningen löper under höstterminen 2018.
Omfattning: Timavlönad
Snarast enligt överenskommelse.
Avtal om tidsbegränsad anställning som Studentmedarbetare.

Antal platser: 3
Lön: Timlön


Ansökan

Sista ansökningsdag: 2018-05-01
Arbetsgivarens referensnummer: 667-2018
Ansök här


Kontakt

Pia Åkerberg
Enhetschef
036-15 55 93

Anna Kronander (SACO-S)
073-140 38 44

Magnus Danielsson (ST)
036-15 53 63


Övrigt

Placeringsort: Stockholm

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.


Om Domstolsverket

Domstolsverket arbetar med administration och utveckling för Sveriges Domstolar. I Domstolsverket arbetar cirka 390 personer och myndigheten är placerad i Jönköping där vi erbjuder intressanta arbetsuppgifter i en trivsam och utvecklande miljö. Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund.

En viktig uppgift är att tillhandahålla såväl juridisk som annan verksamhetsstödjande utbildning för all personal i Sveriges Domstolar. För detta ändamål har Domstolsverket egna lokaler för utbildning i centrala Stockholm på Torsgatan 11.