JavaScript är inaktiverat i webbläsaren, läs mer här.

Ekonomiadministratör/Receptionist/Domstolshandläggare

Inledning

Gävle tingsrätt är allmän domstol med Gävle, Sandviken, Hofors och Ockelbo kommuner som domsområde. Tingsrätten handlägger tvistemål, brottmål, ärenden och konkurser. Tingsrätten har omkring 35 anställda.

Arbetet innebär (Arbetsuppgifter)

Dina arbetsuppgifter kommer att vara ekonomiadministrativa uppgifter såsom kassahantering och bokföring av fakturor m.m. samt sedvanliga receptionistsysslor. Du kommer även att arbeta med konkurser och gemensamma ansökningar om äktenskapsskillnad.

Vi söker dig som(Kvalifikationskrav)

Du har lägst treårig gymnasieutbildning eller motsvarande gärna med ekonomisk inriktning. Det är viktigt att Du är utåtriktad och att Du är serviceinriktad, flexibel och noggrann. Du måste också ha gott omdöme och vara stresstålig och ansvarskännande. Särskilt viktigt är det att Du kan "ta folk" och att Du är vänlig och professionell även mot den som bråkar och är missnöjd. Du måste ha goda kunskaper i svenska språket och datorvana. Erfarenhet av domstolsarbete eller annat arbete med juridisk anknytning är meriterande. Det är fördel om Du har erfarenhet från ekonomisystemet Agresso.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi eftersträvar en jämn könsfördelning bland de anställda och värdesätter de kvalitéer som tillförs av etnisk och kulturell mångfald.

Tjänsten är heltid, tills vidare med tillträde snarast. Provanställning om sex månader tillämpas.

 


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Snarast
Sysselsättningsgrad: 100 %

Antal platser: 1
Lön: Månadslön


Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-02-01
Ansök här

Kontakt

Anna Strand
026-17 67 02


Övrigt

När Sveriges Domstolar rekryterar framtida medarbetare är det viktigt att vi får rätt person på rätt plats och som har ett inkluderande synsätt. Det är också viktigt att vi hanterar alla som söker jobb hos oss rättvist och att vårt urval bygger på kandidaternas kompetenser och meriter. Därför tillämpar vi kompetensbaserad rekrytering.


Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Om Gävle tingsrätt