JavaScript är inaktiverat i webbläsaren, läs mer här.

Enhetschef – enheten för intern fastighetsservice

Arbetsbeskrivning

Som enhetschef för IFS har du ansvar för att bygga upp en serviceorganisation som får ett helhetsansvar inom intern fastighetsservice på Domstolsverket. I ditt uppdrag kommer du att ansvara för en mängd fastighetsrelaterade uppgifter och service på Domstolsverkets kontor, huvudkontoret i Jönköping och lokalkontoren i Stockholm, Göteborg och Malmö.

I rollen som enhetschef ingår att vara brandskyddsansvarig samt att bevaka tillgänglighetsfrågor och svarar för driften av vårt larm- och passagesystem. Vidare ingår att vara avtalsansvarig för lokalvård, kaffeautomater, renhållning och kontorsmaterial.

Som enhetschef har du ansvar att förvalta lokalerna och är kontorsansvarig. Du hanterar både externa kontakter, tex hyresvärdar, entreprenörer, och interna kontakter.


Kvalifikationer

Vi söker dig som är engagerad i din uppgift och uppdrag och har en omvittnat god social och kommunikativ förmåga. Du har relevant utbildning och dokumenterad erfarenhet från att leda och/eller samordna den verksamhet som beskrivs.

Du lägger stor vikt av att ha en hög servicenivå och kan förmedla den kulturen till dina medarbetare, du är initiativtagande och van att arbeta både självständigt och i team. Du arbetar strukturerat och är noggrann, har ett högt ansvarskännande liksom en hög personlig mognad och ett gott omdöme.

Självklart har du också ett förhållningssätt som bidrar till trivsel och utveckling. Du ställer dig också bakom vår värdegrund – lyhördhet, återkoppling, arbetsglädje och helhetssyn.

I den här typen av chefskap lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och erfarenheter som matchar arbetsbeskrivningen och våra förväntningar på en upplevd hög servicegrad.


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Tillträde enligt överenskommelse.

Antal platser: 1
Lön: Månadslön


Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Arbetsgivarens referensnummer: 863-2017
Ansök här


Kontakt

Harald Pleijel
Avdelningschef
036-15 53 13
070-239 41 67
harald.pleijel@dom.se

Magnus Danielsson (ST)
036- 15 53 63

Anna Kronander (SACO-S)
073-140 38 44


Övrigt

Placeringsort Jönköping.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.


Om Domstolsverket

Domstolsverket arbetar med administration och utveckling för Sveriges Domstolar. I Domstolsverket arbetar cirka 390 personer och myndigheten är placerad i Jönköping där vi erbjuder intressanta arbetsuppgifter i en trivsam och utvecklande miljö. Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund.

Avdelningen för säkerhet och service ansvarar för att Sveriges domstolar har bra teknik i sina lokaler, en hög säkerhet ur flera perspektiv samt ändamålsenliga och affärsmässigt förhyrda lokaler. Inom avdelningen finns också enheten för intern fastighetsservice, IFS, som ansvarar för att vårt huvudkontor och lokalkontor får en bra fastighetsservice. Enheten kan funktionsmässigt delas in i följande verksamhetsområden

• Reception

• Vaktmästeri

• Posthantering

• Säkerhet i lokaler

• Omsorg av lokalerna

• Övervakning av tekniskt stöd i lokaler