JavaScript är inaktiverat i webbläsaren, läs mer här.

Expeditionsvakt med ordningsvaktsförordnande

” Det är ett varierande, fritt och allmänbildande arbete. Vi har många trevliga och engagerade kollegor samt samarbetsytor över hela domstolen. Det är bra förmåner med friskvård och träning på arbetstid. Dagarna är aldrig sig lika och det kan hända nya saker hela tiden. En väldigt intressant och rolig arbetsplats”.

Så här beskriver en ordningsvakt sitt arbete på Förvaltningsrätten i Göteborg och varför hen trivs så bra i sin roll. Vi söker nu en expeditionsvakt/ordningsvakt med stort intresse för service som vill bli en del av vårt team.

Arbetet innebär

Som expeditionsvakt/ordningsvakt arbetar du inom servicefunktionen som är en del av domstolens administrativa avdelning. Din viktigaste uppgift är att tillsammans med dina kollegor ge mycket god service såväl externt som internt. Du ansvarar bl.a. för tekniken i förhandlingssalarna, larmsystem och in- och utpasseringssystem. Som expeditionsvakt ska du hjälpa besökare tillrätta och svara på frågor. Du sköter den löpande interna servicen som innefattar allt från posthantering och lokaltillsyn till inköp av material och kontakter med fastighetsägare. Du ser tillsammans med dina kollegor till att det råder ordning och säkerhet i domstolens lokaler.

Vi söker dig som

Arbetet kräver hög stresstålighet och utpräglad ansvars- och servicekänsla. Du trivs med att vara domstolens ansikte utåt och du är van vid att ge mycket gott bemötande och att ge information på ett tydligt, korrekt och enkelt sätt. Vi värdesätter att du är prestigelös, noggrann och har ett mycket gott omdöme. Du tycker om och har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer, samtidigt trivs du med att arbeta självständigt emellanåt. Du är engagerad, drivande och har stor förmåga att ta egna initiativ.

Du har giltigt ordningsvaktsförfarande och har du genomgått utbildning för att tjänstgöra vid säkerhetskontroll i domstol ses det som meriterande. I övrigt har du utbildning motsvarande gymnasium och en mycket hög IT-och teknikmognad. Innehav av B-körkort är ett krav. Du har även god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska.

Vi ser gärna kvinnliga sökande.

Dina personliga egenskaper är avgörande för tjänsten.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett intressant, ansvarsfullt och utvecklande arbete i en av Sveriges största domstolar. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och som arbetsgivare är vi måna om att våra medarbetare mår bra, trivs och finner meningsfullhet i sitt arbete för att på så sätt kunna bidra till domstolens utveckling. Balans mellan arbete och fritid är en viktig förutsättning för att trivas och må bra.

Vilka är vi

Förvaltningsrätten i Göteborg är en av Sveriges största förvaltningsdomstolar med drygt 350 medarbetare. Målet för vår verksamhet är att ge medborgare och parter en rättvis prövning och vårt uppdrag är att lösa tvister mellan enskilda och myndigheter effektivt och med hög kvalitet. Förvaltningsrätten är också en av landets fyra migrationsdomstolar.

Domstolen har sex dömande avdelningar där var och en av dessa har en huvudinriktning mot något av de stora rättsområdena – migrationsrätt, skatterätt eller socialförsäkringsrätt. På varje dömande avdelning finns ett målkansli. Domstolen har också en administrativ avdelning som består av det administrativa kansliet, enheten för registratur och arkiv samt enheten för service och säkerhet.

Övrigt

Digitala arbetspsykologiska tester kommer att ingå som en del i urvalsprocessen.

Övertidsarbete kan förekomma.

Provanställning på 6 månader kommer att tillämpas.


Anställningsvillkor

Anställningsform: Provanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Sysselsättningsgrad: 100 %

Antal platser: 1
Lön: Individuell lönesättning


Ansökan

Sista ansökningsdag: 2018-09-26
Arbetsgivarens referensnummer: AD 2018/0802
Ansök här

Kontakt

Christoffer Lund, HR- specialist
031-732 70 23

David Gustafsson, Service- och säkerhetschef
031-732 71 47

Kristina Veress Hagmar, (Saco-S)
031- 732 72 65

Denise Zetterström (ST)
031-732 73 10


Övrigt

När Sveriges Domstolar rekryterar framtida medarbetare är det viktigt att vi får rätt person på rätt plats och har ett inkluderande synsätt. Det är också viktigt att vi hanterar alla som söker jobb hos oss rättvist och att vårt urval bygger på kandidaternas meriter och kompetenser. Därför tillämpar vi kompetensbaserad rekrytering.


Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Om Förvaltningsrätten i Göteborg
Förvaltningsrätten i Göteborg är en av Sveriges största domstolar med drygt 360 medarbetare. Målet för vår verksamhet är att ge medborgare och parter en rättvis prövning och vårt uppdrag är att lösa tvister mellan enskilda och myndigheter effektivt och med hög kvalitet. Förvaltningsrätten är också en av landets fyra migrationsdomstolar. Vill du bli en av oss och arbeta i en av vårt samhälles viktigaste verksamheter tillsammans med kunniga och drivna kollegor? Trivs du i en föränderlig miljö med en värdegrund som står för rättssäkerhet, kompetens och hänsyn? Vill du bidra till och delta aktivt i förvaltningsrättens fortgående kvalitets- och utvecklingsarbete? Vi erbjuder dig ett intressant, ansvarsfullt och utvecklande arbete. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och som arbetsgivare är vi måna om att våra medarbetare mår bra, trivs och finner meningsfullhet i sitt arbete för att på så sätt kunna bidra till domstolens utveckling. Vi eftersträvar en arbetsmiljö där varje medarbetare ges möjlighet att kombinera yrkes- och privatliv för balans i livet och vi prioriterar hälso- och friskvårdsfrågor. Domstolen har sex dömande avdelningar där var och en av dessa har en huvudinriktning mot något av de stora rättsområdena – migrationsrätt, skatterätt eller socialförsäkringsrätt. På varje dömande avdelning finns ett målkansli. Domstolen har också en administrativ avdelning som består av det administrativa kansliet, enheten för registratur och arkiv samt enheten för service och säkerhet.