JavaScript är inaktiverat i webbläsaren, läs mer här.

Expeditionsvakt

Arbetsbeskrivning

En av våra expeditionsvakter kommer snart gå i pension och vi söker nu en ersättare som vill vara med och fortsätta utveckla den interna och externa servicen på Domstolarna i Linköping.

Tjänsten som expeditionsvakt innebär att du tillsammans med dina kollegor tillhandahåller god extern och intern service som innefattar allt från lokaltillsyn och posthantering till inköp av material och kontakter med fastighetsägaren. I arbetsuppgifterna ingår t.ex. att hålla ordning i lokaler, att ta emot besökare och svara på frågor, att samverka med olika aktörer, bl.a. polis och vittnesstöd, att installera och sköta IT och teknik, bistå i reception och arkiv samt i övrigt svara för drift och underhåll. I rollen ingår även att se till att ordningen och säkerheten upprätthålls i allmänhetens lokaler samt ansvara för viss larmhantering. Du kommer också att vara delaktig i hanteringen av nämndemän vid tingsrätten.

Arbetet är fritt och rörligt med stort eget ansvar.

I arbetet kan det komma att ingå visst helgarbete i samband med att tingsrätten fullgör helgberedskap (beredskap för att pröva häktningsfrågor m.m.).

Som expeditionsvakt är du anställd vid Linköpings tingsrätt men du utför arbete även åt Hyres- och arrendenämnden i Linköping och Förvaltningsrätten i Linköping som är belägna i samma byggnad.


Kvalifikationer

Du som söker ska ha gymnasiekompetens eller motsvarande och några års yrkeserfarenhet. Har du tidigare arbetslivserfarenhet av arbete med relevanta IT-, teknik-, och säkerhetsfrågor kan detta komma att bedömas meriterande men absolut störst vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Arbetet kräver att du är stabil, serviceinriktad och strukturerad. Du ska ha lätt för att samarbeta och du måste kunna uttrycka dig välformulerat och tydligt i möte med andra människor.

Ordningsvaktsförordnande och utbildning för att tjänstgöra vid säkerhetskontroll är meriterande men inget krav. Vid avsaknad av förordnande ska du dock ha det som krävs för att genomgå utbildningen med godkänt resultat.

Domstolarna i Linköping vill ta till vara de kvaliteter som etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten och eftersträvar också en jämn köns- och åldersfördelning.


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Tillträde enligt överenskommelse.

Antal platser: 1
Lön: Individuell lönesättning tillämpas ange därför löneanspråk i din ansökan.


Ansökan

Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Arbetsgivarens referensnummer: 2017/448
Ansök här


Kontakt

Eric Leijonram
Administrativ chef
013-25 10 10

Therese Hass
Personaladministratör
013-25 10 11

Peter Westberg
Expeditionsvakt
013-25 10 01

Maud Fält (ST)
Domstolshandläggare
013-25 10 71


Övrigt

Tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.


Om Linköpings tingsrätt

Domstolarna i Linköping består av tre myndigheter, Linköpings tingsrätt, Förvaltningsrätten i Linköping och Hyres- och arrendenämnden. Här arbetar ca 120 personer.

Domstolarna och nämnderna är belägna på Garnisonsområdet i Linköping i en byggnad med ljusa och ändamålsenliga lokaler.