JavaScript är inaktiverat i webbläsaren, läs mer här.

Expeditionsvakter med ordningsvaktsförordnande

Arbetsuppgifter

En expeditionsvakt med ordningsvaktsförordnande arbetar i hovrätten med varierande arbetsuppgifter där tonvikten ligger på service och säkerhet för allmänheten och hovrättens personal. Det innebär bland annat att bemanna säkerhetskontrollen i entrén, hjälpa allmänheten tillrätta, nämndemannahantering, fastighetsfrågor, posthantering, omflyttningar, påfyllnad av förråd, bistånd med teknisk support i salarna, m.m.


Kvalifikationer

Du har en godkänd treårig gymnasieutbildning samt goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift. Tekniska kunskaper, datorvana och kunskaper i andra språk är meriterande. Vi förutsätter att du är av polisen förordnad ordningsvakt.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som att du har ett gott omdöme, har en utpräglad känsla för service samt är ansvarstagande. Eftersom arbetet innebär många kontakter internt och externt är det viktigt att du har en god kommunikativ förmåga. Du bör ha mycket god samarbetsförmåga och trivas med att vara en del av ett arbetslag. Arbetet innebär ofta hastigt uppkomna situationer där det krävs att man har stor initiativförmåga, löser problem och har förmåga att fatta beslut i pressade situationer. Vidare krävs det att man kan organisera och prioritera i arbetet samt är flexibel när det gäller alla arbetsuppgifter.


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Provanställning tillämpas. Tillträde: 2018-04-03 samt 2018-09-03 alt. efter överenskommelse. Välkommen med din ansökan, meritförteckning samt löneanspråk enligt nedan.

Antal platser: 2

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2018-02-26
Arbetsgivarens referensnummer: 45-18
Ansök här


Kontakt

Ulrika Lindgren, ST
Domstolshandläggare
040-35 57 39

Dan Göthed
Servicechef
040-35 58 83

Anna Graninger
Administrativ direktör
040-35 57 98


Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.


Om Hovrätten över Skåne och Blekinge

Hovrätten över Skåne och Blekinge är en av landets sex hovrätter. Vid hovrätten arbetar cirka 95 medarbetare.

Hovrätten är en modern arbetsplats belägen i centrala Malmö i en byggnad vid kanalen på Hovrättstorget.

Hovrätten är indelad i tre dömande avdelningar och en administrativ avdelning.

Vår verksamhet kännetecknas av hög kvalitet. Vi arbetar för en god arbetsmiljö med ett öppet och trivsamt arbetsklimat där delaktighet och ansvarstagande värdesätts. Vi bedriver ett kontinuerligt och engagerat utvecklingsarbete.