JavaScript är inaktiverat i webbläsaren, läs mer här.

Förvaltningsrätten i Jönköping söker sommarnotarier

Nu söker vi dig som vill arbeta i en av vårt samhälles viktigaste verksamheter tillsammans med kunniga och drivna kollegor. Trivs du i en föränderlig miljö med en värdegrund som står för laganda, respekt och empati? (läs mer på http://www.domstol.se/Om-Sveriges-Domstolar/Arbeta-i-Sveriges-Domstolar)Arbetet innebär

Arbetet innebär att du får göra rättsutredningar, förbereda och föra anteckningar vid muntliga förhandlingar och skriva förslag till domar och beslut. Självklart får du hela tiden handledning. Vanliga måltyper är mål om bistånd, körkortsmål och tvångsmål.

Vi söker dig som

Vi söker dig som läser på något av juristprogrammens termin sju eller åtta och har genomfört kursmomenten inom processrätt och förvaltningsrätt. Du bör ha goda betyg från genomförda delar av juristutbildningen och du har goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift. Andra viktiga egenskaper är noggrannhet, analytisk förmåga och kunna planera och organisera sitt arbete.

Vilka är vi

Förvaltningsrätten är en allmän förvaltningsdomstol som avgör tvister mellan enskilda och statliga eller kommunala myndigheter. Förvaltningsrätten har ca. 55 anställda. Verksamheten finns i en modern domstolsbyggnad vid Munksjön i Jönköping.

Förvaltningsrätten i Jönköping är en domstol som arbetar mycket med arbetsmiljö och organisationsfrågor. Målet är en domstol som ständigt arbetar med att utveckla arbetsformerna med renodlade yrkesroller i arbetslag och möjlighet till specialisering. Vi har också fokus på ett kvalitetsarbete för att leva upp till de krav medborgarna ställer på oss.

Övrigt

Vi söker två sommarnotarier för en tidsbegränsad anställning under perioden 2019-06-10--08-02. För att vi ska kunna ta ansökan i beaktan ska betygsutdrag bifogas.

Till bemanningsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Anställningsvillkor

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-06-10
Sysselsättningsgrad: 100%

Antal platser: 2
Lön: Månadslön


Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-01-28
Arbetsgivarens referensnummer: FJO 2019/6
Ansök här

Kontakt

Roland Fellman
036-156622

Susanne Bagge
036-156617


Om Förvaltningsrätten i Jönköping