JavaScript är inaktiverat i webbläsaren, läs mer här.

Förvaltningsrätten i Malmö söker expeditions- och ordningsvakt

Arbetsbeskrivning

Vaktmästeriet, som tillhör den administrativa enheten, söker en expeditionsvakt som även ska tjänstgöra som ordningsvakt.

Arbetsuppgifterna i vaktmästeriet är omväxlande. Tyngdpunkten ligger på internservice, posthantering, lokaltillsyn och påfyllnad av förråd. I rollen som ordningsvakt samarbetar du med våra övriga ordningsvakter när det gäller säkerheten i våra lokaler med extra fokus på förebyggande säkerhetsarbete. I det dagliga arbetet ingår dels bevakning av de allmänna utrymmena i samband med förhandlingar, dels att hjälpa till med tekniken i förhandlingssalarna.

Arbetet är självständigt och förutsätter att du kan ta både interna och externa kontakter. De externa kontakterna kan t.ex. vara parter, advokater, tolkar, leverantörer och andra myndigheter. Kontakterna kan ske såväl muntligen via telefonsamtal eller genom besök. Internt samarbetar du dagligen med domstolens personal.


Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har godkänd gymnasiekompetens eller motsvarande. Du har ett giltigt ordningsvaktsförordnande och behärskar svenska språket väl i tal och skrift. Det är även önskvärt att du har goda kunskaper i engelska. Du ska ha intresse för och vana av arbete med datorer och annan teknisk utrustning. Det är önskvärt att du har B-körkort.

Det är viktigt att du kan organisera ditt arbete, prioritera bland dina arbetsuppgifter och hantera stressiga situationer. Du motsvarar högt ställda krav på ansvarstagande, omdöme och noggrannhet. Du är utåtriktad, positiv, har en utpräglad känsla för service och en god samarbetsförmåga. Du har en vilja att utvecklas och lära nya saker. Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och därför kommer testning att vara en del av rekryteringsprocessen.


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillsvidareanställning med sex månaders provanställning.
Omfattning: Heltid
Tillträde enligt överenskommelse.

Antal platser: En eller flera
Lön: Förvaltningsrätten tillämpar individuell lönesättning. Ange därför ditt löneanspråk i ansökan.


Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-02-21
Arbetsgivarens referensnummer: FMA 2017/75-1
Ansök här


Kontakt

Magnus Björnmarker
IT-administratör (ST-Domstol)
040-35 35 13
magnus.bjornmarker@dom.se

Linda Granelli, service- och säkerhetschef
040-35 35 18
linda.granelli@dom.se


Övrigt

Under vecka 8 går det endast att nå kontaktpersonerna via mail.


Om Förvaltningsrätten i Malmö

Förvaltningsrätten i Malmö är en av Sveriges största domstolar och en av landets fyra migrationsdomstolar.

Förvaltningsrätten är en allmän förvaltningsdomstol som i huvudsak avgör tvister mellan enskilda personer och statliga eller kommunala myndigheter. Förvaltningsrätten ligger mitt i Malmö och har ca 340 medarbetare. Domstolen präglas av ett öppet och trivsamt arbetsklimat. Det finns goda möjligheter till kompetensutveckling. Förvaltningsrätten eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund.

Förvaltningsrätten handlägger ca 450 olika måltyper. De vanligast förekommande måltyperna är migrationsmål, skattemål, socialförsäkringsmål, mål enligt socialtjänstlagen, mål om administrativa tvångsingripanden, körkortsmål och mål om offentlig upphandling. Därutöver finns exempelvis mål avsende laglighetsprövning enligt kommunallagen och olika tillståndsmål. Ett stort antal mål har EU-rättslig anknytning.

Förvaltningsrätten i Malmö är en modern domstol som prövar nya arbetsformer bl.a. genom att arbeta i arbetslag. Vi försöker ständigt utveckla arbetsformerna för att ytterligare öka kvalitén i arbetet och för att uppfylla de krav medborgarna ställer.