JavaScript är inaktiverat i webbläsaren, läs mer här.

Helsingborgs tingsrätt söker en eller flera ordnings-och expeditionsvakter

Arbetsbeskrivning

Som ordnings- och expeditionsvakt erbjuds du varierande och utvecklande arbetsuppgifter i en betydelsefull och intressant verksamhet. Den viktigaste uppgiften är att tillsammans med dina kollegor tillhandahålla en god extern och intern service samt hålla en hög säkerhetsnivå. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat tjänstgöring som ordningsvakt i säkerhetskontrollen och på våra allmänna ytor. Du kommer också att fungera som support gällande tekniken i förhandlingssalarna, arbeta som stämningsman och sköta mindre underhåll av våra lokaler.


Kvalifikationer

Vi söker dig som är utåtriktad, positiv och har en god känsla för service. Du ingår i ett team och behöver ha god samarbetsförmåga. Du ska inge förtroende och skapa goda relationer både internt och externt. För att trivas hos oss behöver du kunna hantera olika uppgifter, människor och situationer. Vi har högt ställda krav på ansvarstagande, omdöme och noggrannhet.

Du har godkänd gymnasieutbildning. Du ska ha genomgått utbildning för ordningsvaktsförordnande och inneha B-körkort. Erfarenhet av att arbeta som ordningsvakt vid domstol är meriterande liksom godkänd utbildning om säkerhetskontroll och erfarenhet av att arbeta med röntgenutrustning. För att kunna arbeta med vår röntgenutrustning måste du ha ett fullgott färgseende.

Du ska ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du är en van datoranvändare med goda kunskaper i Officepaketet och du har förmåga att söka tillgänglig information och lära dig de IT-system som tillämpas i verksamheten.

Tingsrätten lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att uppnå en jämn fördelning i gruppen ser vi gärna kvinnliga sökanden.


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Anställningen är tidsbegränsad ett år med eventuell möjlighet till förlängning.
Omfattning: Heltid
Tillträde snarast

Antal platser: En eller flera
Lön: Tingsrätten tillämpar individuell lönesättning.


Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-03-28
Arbetsgivarens referensnummer: A660404
Ansök här


Kontakt

Ylva Norling Jönsson
lagman
042-199749
ylva.norlingjonsson@dom.se

Emma Regnér
rådman
042-199716
emma.regner@dom.se

Johan Persson
Gruppchef för ordnings- och expeditionsvakterna
042-199731
johan.persson@dom.se

Lars-Åke Andersson
ordningsvakt
lars-ake.andersson@dom.se

Christina Brink
rådman
042-199703
christina.brink@dom.se


Övrigt

Vi behandlar ansökningarna löpande.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.


Läs mer »

Om Helsingborgs tingsrätt

Vid Helsingborgs tingsrätt arbetar drygt 100 personer. Verksamheten bedrivs i trivsamma och moderna lokaler i centrala Helsingborg. Tingsrätten är indelad i tre dömande avdelningar och en administrativ avdelning. Den administrativa avdelningen fungerar som stöd för den egna organisationen och för service till allmänheten och andra myndigheter. På den administrativa avdelningen arbetar bl.a. servicehandläggare samt ordnings-och expeditionsvakter.