JavaScript är inaktiverat i webbläsaren, läs mer här.

Hovrätten över Skåne och Blekinge söker växeloperatörer

Hovrätten över Skåne och Blekinge är värddomstol för en regional telefonisttjänst som omfattar ett flertal domstolar i södra Sverige. Den bemannas i dag av åtta växeloperatörer.

Arbetsuppgifter

Som växeloperatör måste du snabbt och effektivt kunna utreda vad den som ringer vill och avgöra om samtalet ska kopplas vidare eller om du själv, med hjälp av verksamhetsstöd och andra sökfunktioner, kan svara på frågan eller lämna den sökta informationen. Målsättningen är att så långt som möjligt kunna ge svar redan i telefonisttjänsten.

Du är domstolens röst utåt och ofta den första och ibland den enda kontakt allmänheten har med en domstol. Detta ställer stora krav på god förmåga att bedöma olika uppringare på ett korrekt och serviceinriktat sätt. 

Kvalifikationer

Du har gymnasial utbildning, god datorvana samt uttrycker dig väl på svenska och engelska. Du har utpräglad känsla för service och tycker om att hjälpa andra människor. Du är också ansvarstagande, flexibel, noggrann och har gott omdöme. Eftersom du kommer att arbeta i team ska du trivas med att arbeta nära andra människor och ha en positiv grundinställning samt respektera deras tider och arbetsmiljö.

Tidigare vana från telefonväxel eller annan servicefunktion samt språkkunskaper utöver svenska och engelska är meriterande.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Snarast efter överenskommelse
Sysselsättningsgrad: 100%

Antal platser: 2
Lön: Individuell lönesättning


Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-08-22
Arbetsgivarens referensnummer: 218-19
Ansök här

Kontakt

Lisbeth Kaptein
040-35 58 58

Birgitta Grafström
040-35 57 91

Linda Bengtsson, ST
040-35 57 17


Övrigt

För att säkerställa en inkluderande och rättvis rekryteringsprocess tillämpar Sveriges domstolar kompetensbaserad rekrytering. Vårt urval bygger på kandidaternas kompetenser och meriter.


Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Om Hovrätten över Skåne och Blekinge
Hovrätten över Skåne och Blekinge är en av landets sex hovrätter. Vid hovrätten arbetar cirka 100 medarbetare. Hovrätten är en modern arbetsplats belägen i centrala Malmö i en byggnad vid kanalen på Hovrättstorget. Hovrätten är indelad i tre dömande avdelningar och en administrativ avdelning. I hovrätten arbetar i dag 16 domstolshandläggare. Vår verksamhet kännetecknas av hög kvalitet. Vi arbetar för en god arbetsmiljö med ett öppet och trivsamt arbetsklimat där delaktighet och ansvarstagande värdesätts. Vi bedriver ett kontinuerligt och engagerat utvecklingsarbete.