JavaScript är inaktiverat i webbläsaren, läs mer här.

Luleå tingsrätt söker sommarnotarie 2017

Arbetsbeskrivning

I tjänstgöringen ingår bl.a. att delta i beredningen av mål och vid muntliga förhandlingar, skriva förslag till avgöranden samt göra rättsutredningar.


Kvalifikationer

Vi söker Dig som läser för juristexamen. Du bör ha läst civilrätt samt straff- och processrätt, samt vara i senare delen av Din utbildning. Andra egenskaper som vi lägger vikt vid är samarbetsförmåga, ansvars- och servicekänsla samt noggrannhet.


Anställningsvillkor

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
11 dagar - 3 månader
Omfattning: Heltid
Tillträde enligt överenskommelse.
Tidsbegränsat ca 6 veckor.

Antal platser: 1
Lön: Månadslön


Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-02-28
Arbetsgivarens referensnummer: Dnr 2016-159
Ansök här


Kontakt

Alexandra Ferm
Beredningsjurist
0920-29 55 00
alexandra.ferm@dom.se


Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.


Om Luleå tingsrätt

Luleå tingsrätt har ca 30 anställda. Vi finns i funktionella lokaler i centrala Luleå och har även ett tingsställe i Piteå. Tingsrätten är indelad i en dömande enhet, en kanslienhet och en administrativ enhet. Vid tingsrätten handläggs brottmål, tvistemål, konkursmål, allmänna domstolsärenden samt utsöknings- och exekvaturärenden. Tingsrätten är också sjödomstol. Arbetssättet hos oss präglas av lagarbete. Som anställd hos oss ingår du som en del i arbetsgemenskapen, där alla har både möjlighet och ansvar att påverka utvecklingen mot den bästa möjliga arbetsplatsen. Vi vill vara en modern myndighet med goda möjligheter att rekrytera, utveckla och behålla all den kompetens vi behöver. Vi värnar om mjuka värden som trygghet, respekt och samarbete och anser att dessa är viktiga förutsättningar för goda arbetsprestationer.