JavaScript är inaktiverat i webbläsaren, läs mer här.

Lunds tingsrätt söker tf rådman

Arbetsbeskrivning

Vi behöver nu pga en tjänstledighet förstärkning av en tillförordnad rådman. Som domare är du placerad på någon av tvistemålsenheterna men handlägger också brottmål löpande. Vi strävar efter att skapa så stor förutsägbarhet som möjligt när det gäller vilka förhandlingar du som domare ska sitta ordförande på. Lunds tingsrätt har under flera år arbetat med att få en organisation som står för hög effektivitet med bibehållen hög kvalitet och i detta arbete blir du en självklar del. Placering i Lund med tjänstgöringsskyldighet i Landskrona. Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete i en domstol med ett öppet och positivt arbetsklimat.


Kvalifikationer

Du som söker ska motsvara de krav som ställs i Domarnämndens kravprofil för ordinarie domare.


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
6 månader eller längre
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2017-09-01
Tidsbegränsad till: 2018-07-31

Antal platser: 1
Lön: Sveriges domstolar tillämpar individuell lönesättning. Lönen sätts av Domstolsverket.


Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-04-28
Arbetsgivarens referensnummer: 2017-45
Ansök här


Kontakt

Göran Lundahl
Lagman
046-16 04 01
0767-61 69 40
goran.lundahl@dom.se


Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.


Om Lunds tingsrätt

Lunds tingsrätt är en domstol med cirka 90 medarbetare varav 14 ordinarie domare och sex tingsfiskaler. Tingsrätten är indelad i en brottmålsenhet, två tvistemålsenheter och en enhet för support och säkerhet.

Lunds tingsrätts domsaga omfattar nio kommuner; Lund, Eslöv, Hörby, Höör, Landskrona, Lomma, Kävlinge, Svalöv och Staffanstorp. Vi arbetar aktivt med att vara en öppen och nytänkande arbetsplats med engagerade medarbetare. Tingsrätten är belägen centralt i Lund med närhet till allmänna kommunikationer.