JavaScript är inaktiverat i webbläsaren, läs mer här.

Mora tingsrätt söker administratör/domstolshandläggare

Arbetsbeskrivning

• Receptionsarbetet består i att bemanna receptionen, sköta förhandlingssalar och allmänna utrymmen, svara på förfrågningar i telefon och via mail. Viss posthantering ingår, liksom en del ekonomiarbete.

• I arbetet ingår att behärska tingsrättens tekniska system och kunna lämna support till övriga användare samt vara kontaktperson gentemot det centrala IT-stödet.

• Handläggning av gemensamma ansökningar om äktenskapsskillnad mm, administration av nämndemän och visst arkivarbete ingår också i tjänsten.

• Den administrativa avdelningen utgörs av 3 personer och där ingår även vaktmästeri och personaladministration. Det ingår i arbetet att kunna vikariera för kollegorna på avdelningen vid semestrar och annan bortovaro.


Kvalifikationer

Du ska ha gymnasiekompetens eller motsvarande och vara allmänt tekniskt intresserad.

Vi värdesätter om du har ordningsvaktsutbildning eller om du är intresserade av att genomgå en sådan utbildning.

Det är mycket viktigt att du behärskar svenska språket i tal och skrift. Du måste vara serviceinriktad och ansvarsfull, ha gott omdöme och en vilja och förmåga att anpassa dig till olika situationer och arbetssätt. Arbetet är i hög grad självständigt men ställer också stora krav på samarbetsförmåga.


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningen är tillsvidare med sex månaders provanställning.
Omfattning: Heltid
Tillträde enligt överenskommelse

Antal platser: 1
Lön: Sveriges Domstolar tillämpar individuell lönesättning


Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-07-30
Arbetsgivarens referensnummer: TMO 2017/32
Ansök här


Kontakt

Karin Djus
Chefsadministratör
0250-296 21

Ann-Mari Ekman
ST-domstol
0250-296 14


Övrigt

Ange löneanspråk.

Tingsrätten eftersträvar mångfald avseende ålder, kön och kulturell bakgrund.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.


Om Mora tingsrätt

Mora tingsrätt är en allmän domstol med 17 anställda uppdelade på målavdelning och administration. Tingsrätten söker nu en administratör till domstolens administrativa avdelning. Arbetet innebär omväxlande och varierande arbetsuppgifter där det ingår både receptions- och ekonomiarbete, ansvar för tingsrättens datorer och övrig teknik samt även arbete med mål och ärenden.