JavaScript är inaktiverat i webbläsaren, läs mer här.

Projektadministratör till teknikenheten

Arbetsbeskrivning

Som projektadministratör kommer du att vara ett administrativt stöd i det dagliga arbetet på enheten och avdelningen samt ha en central funktion när det gäller enhetens administrativa frågor. Din roll som projektadministratör är att skapa stödrutiner för gruppen, att administrera informationsflödet samt att organisera och följa upp arbetet. Du kommer bland annat att arbeta med ekonomisk uppföljning för projekt, kontroll och hantering av projektdokumentation samt diariehantering. Andra arbetsuppgifter kan förekomma då enheten präglas av att alla arbetar mot samma mål och att vi hjälps åt när det behövs.


Kvalifikationer

Du är en öppen och positiv person som passar in i arbetsgruppen och du trivs med ett högt tempo. Du lär dig snabbt nya arbetsuppgifter och hjälper till där det behövs.

Du har en utbildning motsvarande gymnasium och vi ser även gärna att du har någon eftergymnasial utbildning inom ekonomi/redovisning. Du är duktig på att uttrycka dig enkelt och tydligt i tal och skrift, och som person är du strukturerad, flexibel och har förmågan att hålla många bollar i luften. Tidigare arbete som projektadministratör eller liknande, alternativt erfarenhet från entreprenadbranschen, är meriterande men inget krav.


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Tillträde snarast efter överenskommelse.

Antal platser: 1
Lön: Månadslön


Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Arbetsgivarens referensnummer: 826-2017
Ansök här


Kontakt

Johan Allthin
Enhetschef
0708 - 35 96 68
johan.allthin@dom.se

Magnus Danielsson (ST)
036- 15 53 63

Anna Kronander (SACO-S)
073-140 38 44


Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.


Om Domstolsverket

Domstolsverket arbetar med administration och utveckling för Sveriges Domstolar. I Domstolsverket arbetar cirka 390 personer och myndigheten är placerad i Jönköping där vi erbjuder intressanta arbetsuppgifter i en trivsam och utvecklande miljö. Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund.

Att arbeta statligt innebär att skapa samhällsnytta för alla som bor i Sverige och bygga Sveriges relationer med omvärlden. Uppdraget är att på ett tillgängligt, rättssäkert och effektivt sätt utföra den verksamhet och tillämpa de lagar som riksdag och regering beslutat om.

Domstolsverket och teknikenheten avser genomföra en generationsväxling avseende rollen som projektadministratör.

Teknikenheten ansvarar för utveckling, installation, förvaltning och support av tekniska stödsystem inom Sveriges domstolar. Tekniken utgörs av ljud- och bildsystem för in- och uppspelning, videokonferens-, presentationssystem, fast- och mobiltelefoni, passagesystem, inbrottslarmsystem samt kameraövervakning.