JavaScript är inaktiverat i webbläsaren, läs mer här.

Projektledare till IT-avdelningen

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill arbeta som projektledare. Du har förmågan att ta egna initiativ och tar ett stort ansvar för ditt arbete. Du trivs med varierande arbetsupp-gifter och tycker det är roligt att möta och arbeta med nya människor. Du är en lagspelare som uppskattar ett enkelt, rakt och prestigelöst samarbete och du sätter ett värde på att både få vara en del av, och att leda projekt.

Vidare är du en god kommunikatör som innehar förmågan att kunna inspirera och motivera dina projektmedlemmar att nå gemensamma mål. Du har en fallenhet för att lätt sätta dig in i nya projekt och snabbt få en överblick över vad som behöver levereras.


Kvalifikationer

Du har erfarenhet av att projektleda systemutvecklingsprojekt eller andra IT-projekt. Du har erfarenhet av systemutvecklingsmetoder och ett agilt/iterativt arbetssätt. Erfarenhet av snabbstudier, förstudier och effekthemtagning.

Det är även meriterande om du har erfarenhet från andra roller inom systemutveckling.

Du har IT-utbildning på högskolenivå eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt samt minst några års erfarenhet inom arbetsområdet och kunskaper inom projektledning, gärna certifiering.

Som person är du noggrann, målinriktad, serviceinriktad och tar gärna egna initiativ. Du har ledaregenskaper och lätt för att samarbeta och kan arbeta såväl självständigt som i grupp.

Självklart står du bakom vår värdegrund – lyhördhet, återkoppling, arbetsglädje och helhetssyn.


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Tillträde enligt överenskommelse. Placeringsort: Jönköping.

Antal platser: 1
Lön: Individuell lönesättning.


Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-03-31
Arbetsgivarens referensnummer: 567-2017
Ansök här


Kontakt

Per Lehto
enhetschef
036-15 53 67
0708-35 96 54

Anna Kronander (SACO-S)
073-140 38 44

Magnus Danielsson (ST)
036- 15 53 63


Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.


Läs mer »

Om Domstolsverket

Domstolsverket arbetar med administration och utveckling för Sveriges Domstolar, som omfattar ett 80-tal olika domstolar, myndigheter och nämnder där cirka 6 800 personer arbetar. I Domstolsverket arbetar cirka 390 personer och myndigheten är placerad i Jönköping, där vi erbjuder intressanta arbetsuppgifter i en trivsam och utvecklande miljö.

IT-avdelningen ansvarar för drift, utveckling och förvaltning av Sveriges Domstolars gemensamma system och infrastruktur.

Vi är organiserade i en matrisorganisation baserad på fem kompetensenheter med ca 100 medarbetare samt ett 20-tal konsulter, och tre huvudprocesser - Drift, Support och Utveckling & Förvaltning.

Vi stödjer Sveriges Domstolars befintliga och kommande behov och krav på IT i den förändringstakt som kunden efterfrågar, med en god flexibilitet i kompetenser och processer. Vi skapar värde för våra kunder genom att med lyhördhet, återkoppling, arbetsglädje och helhetssyn, leverera kvalitativa och kostnadseffektiva IT-tjänster.