JavaScript är inaktiverat i webbläsaren, läs mer här.

Serviceinriktad expeditionsvakt med ordningsvaktsförordnande

Som expeditionsvakt/ordningsvakt på Hässleholms tingsrätt arbetar du i ett lag där ni gemensamt ansvarar för det arbete som ska utföras och det sker löpande upplärning och utveckling av arbetet. Du kommer att arbeta med administration, reception, arkiv, expeditionsarbete och samtidigt vara vår tingsrätts ordningsvakt. Arbetet innebär bland annat att administrera tingsrättens inköp, arkivarbete, driftansvar för IT och teknik i sal, arbeta med tingsrättens säkerhetsarbete, svara på e-post från allmänheten, posthantering, administrera inkomna handlingar och vara tingsrättens allt i allo med mera. Du kommer att ha många kontakter med parter, ombud, myndigheter och allmänheten.

Ordningsvaktsarbetet innebär att du bidrar till ordningen under förhandlingarna och i häkteslokalen samt inom allmänhetens ytor.


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning.

Antal platser: 1
Lön: Sveriges Domstolar tillämpar individuell lönesättning


Ansökan

Sista ansökningsdag: 2018-06-28
Arbetsgivarens referensnummer: THH 111-2018
Ansök här

Kontakt

Anna Maria Schuster
Chefsadministratör
0451-487 60
annamaria.schuster@dom.se


Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Om Hässleholms tingsrätt

Hässleholms tingsrätt är en allmän domstol som handlägger brottmål, tvistemål, domstolsärenden och konkurser. Till tingsrättens domsaga hör Hässleholms kommun och Osby kommun. Tingsrätten är organiserad i en målenhet och en enhet för administration och service och har ca 15 anställda varav tre ordinarie domare. Vi arbetar aktivt med att vara en öppen och nytänkande arbetsplats med engagerade medarbetare.

Hässleholms tingsrätt ligger centralt i Hässleholm och har utmärkta pendlingsmöjligheter från exempelvis Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och Växjö.