JavaScript är inaktiverat i webbläsaren, läs mer här.

Södertälje tingsrätt söker ordningsvakter

Arbetsbeskrivning

Som ordningsvakt erbjuds du varierande och utvecklande arbetsuppgifter. I ditt arbete ingår bl.a. tjänstgöring som ordningsvakt i säkerhetskontrollen och i de allmänna utrymmena. I uppgifterna ingår också att arbeta med brandronder, brandskyddsutrustning och första hjälpen. Vidare att delta i och utveckla tingsrättens allmänna säkerhetsarbete och också vid behov vara behjälplig i administrativa frågor.


Kvalifikationer

Du som söker ska ha lägst gymnasiekompetens eller motsvarande kunskaper. Du har genomgått utbildning för ordningsvaktsförordnande och har erfarenhet av att arbeta som ordningsvakt. Vi ser gärna att du har jobbat med service både internt och externt. Anställningen ställer höga krav på servicekänsla. samarbete, ansvartagande och administrativ förmåga. Särskilt viktigt för oss är att du är serviceinriktad och pålitlig. Du har en förmåga att inge förtroende och skapa goda relationer både internt och externt.

God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift samt datorvana krävs. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Du är även villig att genomgå polisens utbildning för säkerhetskontroll samt utbildning för att använda röntgen om du inte redan har gjort det.


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2017-04-01
Provanställning tillämpas.

Antal platser: Två eller flera
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.


Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-02-22
Arbetsgivarens referensnummer: A652687
Ansök här


Kontakt

Eva-Lena Norgren
Lagman
08-561 668 26
eva-lena.norgren@dom.se

Rosemarie Bernaus
Säkerhetsansvarig
08-56166800
rosemarie.bernaus@dom.se


Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.


Om Södertälje tingsrätt

Södertälje tingsrätt är en domstol med 37 medarbetare, som handlägger drygt 3 000 brottmål, tvistemål, konkurser och övriga ärenden per år. Tingsrätten är indelad i ett målkansli, en administrativ enhet och en säkerhetsfunktion. Vid tingsrätten finns det en säkerhetskontroll i entrén. Kontrollen bemannas med ordningsvakter. Södertälje tingsrätt är centralt belägen i Södertälje i närheten av allmänna kommunikationer.