JavaScript är inaktiverat i webbläsaren, läs mer här.

Stockholms tingsrätt söker arkivarie

Arbetsuppgifter

Som arkivarie vid Stockholms tingsrätt erbjuds du stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter i en viktig verksamhet. I samarbete med övriga arkivarier och vår målverksamhet är din uppgift att kvalitetssäkra och arkivlägga akter i avslutade mål. Arbetet består även i att ta emot och besvara externa och interna förfrågningar samt att tillhandahålla tingsrättens allmänna handlingar. Därtill kommer att ordna, sortera och vårda arkivhandlingarna.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleutbildning med minst fil kand. där det ingår 40 p/60 hp i arkivvetenskap. Du har även erfarenhet av framgångsrikt arbete inom service och administration eller myndighet. Därtill har du mycket goda kunskaper i Officepaketet och ser dator och e-post som naturliga arbetsverktyg.

För att trivas hos oss behöver du kunna hantera olika uppgifter, människor och situationer. Du förmedlar information tydligt och enkelt samt uttrycker dig väl i tal och skrift. Vidare tycker du om att arbeta med såväl rutinärenden som mer komplicerade frågor. Du sätter höga mål och jobbar hårt och uthålligt för att uppnå dem samt uppmärksammar och tar tag i olösta problem. Du tar ditt arbete på allvar, ser till helheten och drar lärdom av dina erfarenheter. Du arbetar konstruktivt även under perioder med hög arbetsbelastning och tar snabbt in kunskap och löser problem på ett flexibelt sätt.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillsvidareanställning med inledande provanställning.
Omfattning: Heltid
Tillträde enligt överenskommelse.

Antal platser: 1
Lön: Individuell lönesättning tillämpas. Ange löneanspråk.


Ansökan

Sista ansökningsdag: 2018-04-22
Arbetsgivarens referensnummer: A768631
Ansök här


Kontakt

Endrina Gara
HR-konsult
08-561 65 063
endrina.gara@dom.se

Theresa Tham
Chef för Eneheten för Registrering och Arkiv
08-561 65 506
theresa.tham@dom.se

Eva Sjölund
Administrativ direktör
08-561 650 58
eva.sjolund@dom.se


Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.


Om Stockholms tingsrätt

Stockholms tingsrätt är landets största tingsrätt med ca 270 medarbetare. Vi finns i det centralt belägna Rådhuset på Kungsholmen. Tingsrätten är indelad i fem dömande avdelningar. Vid tingsrätten finns också en administrativ avdelning som bl.a. svarar för HR-, ekonomi, IT och servicefrågor vid domstolen. Arkivet ingår i Enheten för Registrering och Arkiv som organisatoriskt tillhör den administrativa avdelningen.