JavaScript är inaktiverat i webbläsaren, läs mer här.

Systemtekniker Linux

Arbetsbeskrivning

Du kommer att vara en viktig del av vårt team som jobbar med drift, support och förvaltning av utvecklings- och produktionsmiljöer. Rollen innebär att du arbetar med den dagliga driften och medverkar i projekt.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat övervakning, incident- & problemhantering, installation och underhåll av applikationer och infrastrukturkomponenter. Även omvärldsbevakning på områden som operativsystem, säkerhet och virtualisering ingår i uppdraget.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete med Linux som operativsystem och vana vid komplexa miljöer. Meriterande är erfarenhet av RedHat och kringliggande infrastruktur såsom servrar, lagring och backup. Även erfarenhet av Open source-produkter, Oracle och VMware är meriterande, liksom arbete med övervakning och scriptspråk såsom shell och python.

Du har en akademisk utbildning inom data- och systemvetenskap eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt.

Som person är du analytisk, drivande och prestigelös och har en god förmåga att arbeta självständigt. Vi sätter stor vikt vid att du kan samarbeta med andra människor.

Självklart står du bakom vår värdegrund – lyhördhet, återkoppling, arbetsglädje och helhetssyn.


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Tillträde enligt överenskommelse

Antal platser: 1

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-08-20
Arbetsgivarens referensnummer: 1348-2017
Ansök här


Kontakt

Fredrik Elwing
Enhetschef för datacenter
0701-91 67 81

Anna Kronander (SACO-S)
073-140 38 44

Magnus Danielsson (ST)
036-15 53 63


Övrigt

Varmt välkommen till öppet hus den 17/8 kl 16-18. Då får du mer information om jobbet, möjlighet att se våra nya moderna lokaler och du får chans att träffa både medarbetare och chefer.

Placeringsort Jönköping

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.


Om Domstolsverket

Domstolsverket arbetar med administration och utveckling för Sveriges Domstolar som omfattar ett 80-tal domstolar, myndigheter och nämnder där cirka 6 800 personer arbetar. Inom Domstolsverket arbetar cirka 390 personer och myndigheten är placerad i centrala Jönköping där vi erbjuder intressanta arbetsuppgifter i en trivsam och utvecklande miljö. Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund.

På Domstolsverkets IT-avdelning jobbar vi med moderna tekniker och arbetssätt för att lösa Sveriges Domstolars behov av IT. Just nu står vi inför många spännande utmaningar för att digitalisera verksamheten.

Totalt är vi 100 kollegor på avdelningen, som arbetar brett inom många olika områden. Vi bidrar med helhetssyn, innovation och kundfokus. I vårt engagemang ligger snabbrörlighet, tillgänglighet och samverkan för att nå resultat. Tillsammans med dina kollegor kommer du att realisera Sveriges Domstolars befintliga och kommande behov av IT.

Hos oss jobbar alla med ständiga förbättringar och bidrar till arbetsglädje!