JavaScript är inaktiverat i webbläsaren, läs mer här.

Varbergs tingsrätt söker ordningsvakt/domstolshandläggare

Arbetsbeskrivning

Som ordningsvakt/ domstolshandläggare arbetar du i tingsrättens reception tillsammans med andra medarbetare. I tjänsten ingår bland annat ordningsvaktsuppgifter, frågor kring säkerheten i domstolen och IT/teknikuppgifter. Till tjänsten hör även handläggar- och administrativa arbetsuppgifter.


Kvalifikationer

Vi vill att du som söker har minst 3-årig gymnasieutbildning eller motsvarande. Vi ser gärna att du har genomgått väktarutbildning 1 + 2 eller har ordningsvaktförordnande. Utbildningen enligt 2a (säkerhetskontroll inom domstol) är meriterande. Du är noggrann och ansvarstagande med en utpräglad känsla för service och är van vid att ge ett professionellt bemötande både internt och externt. Du har mycket god samarbetsförmåga, är lugn, stabil, kan hantera pressade situationer och är bra på att prioritera. Du har god datorvana och kan uttrycka dig väl muntligen och skriftligen.

Tingsrätten eftersträvar mångfald när det gäller ålder, kön och kulturell bakgrund.


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Skicka din ansökan till Varbergs tingsrätt, Box 121, 432 23 Varberg eller enligt nedan
Omfattning: Heltid
Tillträdesdag 2017-08-01 eller efter överenskommelse, provanställning kan bli aktuell.

Antal platser: 1
Lön: Tingsrätten tillämpar individuell lönesättning. Ange därför löneanspråk i ansökan.


Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-04-28
Arbetsgivarens referensnummer: 36-2017

Ansök via epost till:
varbergs.tingsratt@dom.se

Kontakt

Ann-Christin Carlsson
0340-62 84 21

Lena Peterson - ST
0340-62 84 39

Camilla Östh - ST
0340-62 84 07


Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.


Om Varbergs tingsrätt

Tingsrätten bedriver sin verksamhet i funktionella lokaler med fem minuters gångväg från såväl tågstationen som stadens centrala delar. Varberg har utmärkt pendlingsmöjligheter från exempelvis Göteborg (40 minuter med tåg) och Halmstad (35 minuter med tåg). Tingsrätten är en öppen och modern arbetsplats med mycket engagerade medarbetare. Tingsrätten arbetar kontinuerligt med kvaliteten i verksamheten med målsättningen att den ska kännetecknas av hög professionell kvalité, effektivitet, gott bemötande och god service. Samtliga medarbetare på tingsrätten är engagerade i kvalitetsarbetet som i olika grupper fokuserar på brottmålshantering, tvistemålshantering, bemötande, notarie- och konkursfrågor samt kunskapsåtervinning.

Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete i en trevlig domstol med ca 35 anställda.